Die uitwerking van glutamiensuur op die intelligensiekwosient van die verstandelik-vertraagde leerling - Du Plessis, Dirk Lamprecht (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.