Geleidingsvermoe-titrasies toegepas op die analise van verdunde dichromaat- en chromaat-oplossings, asook op mengsels bevattende altwee hierdie anione - Malan, P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.