n Vergelykende studie van resiproke Ronde-x duikpitkruisings by mielies - Kuhn, H. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.