Die invloed van ent met knoppiesbakteriee (Rhizobium lupini) en die tipe van benattingsmedium gebruik met die ent van die saad op knoppiesvorming, groei, opbrengs en eiwit-inhoud van Lupinus angustifolius en Lupinus lutes - Nel, P. C.(Philip Cornelius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1953.