Die ontwikkeling van snelskrif in Suid-Afrika : 'n histories-kritiese studie - Engelbrecht, J. A. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1953.