'n Behuisingsopname van nie-blanke plaasarbeiders werksaam by 102 uitvoerdruiwe boere in die distrik Paarl - Kirsten, Annalene J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1953.