n Kunsmatige seskwidiploide as 'n genetiese brug tussen Lycopersicon species - Stevens, J. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1953.