n Voorlopige ondersoek na die bronne van inligting en gesindhede aangaande geslagsaangeleenthede - Joubert, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1953.