Blaarvleksiekte van spanspek veroorsaak deur Pleospora herbarum (Pers.) Rabh. (Konidiese stadium Stemphylium botryosum Wallr.) - Petzer, C. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.