Die aanstelling van onderwysers in openbare skole in Suid-Afrika : 'n kritiese vergelykende studie - Visser, J. C.(Johannes Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.