Die opstel en yking van 'n taaltoets in Engels vir Afrikaanssprekende leerlinge in die middelbare klasse van die hoerskole in die Oranje-Vrystaat - Marais, G. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.