Die spektrochemiese analise van die makro-elemente Cu, Fe, Mg, Ni en Si in silikaatryke ertse - Malan, Ockert Gerbrand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.