n Vergelykende studie van die 'Thurstone interest schedule' en die Kaapse Onderwysdepartement se CV-belangstellingsvraelys - De Villiers, J.(Jan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.