Wangedrag en die administratiewe tugproses ten opsigte van onderwysers in staats- en staatsondersteunde skole in die Unie en Suidwes-Afrika : 'n krities-vergelykende studie - Barry, L. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.