Bedryfsekonomiese aspekte van die moderne kleinhandel : met spesiale verwysing na Suid-Afrika - Kreiken, Joannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.