n Ondersoek na die verband tussen belangstelling en bekwaamheid by Afrikaanse Hoerskoolleerlinge - Kriel, R. G.(Ryno Gerhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.