Ondersoekings oor die parasitisme en bestryding van sclerotium cepivorum. Berk. : oorsaak van die witvrotsiekte in uie - Hakkaart, F. A.(Franciscus Anthonie),1929- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.