Sosio-ekonomiese agtergrond en skoolvertraging : 'n sosiologiese studie van die Kleurlingkinders in die plattelandse dorpe van die Kaapprovinsie - Du Toit, A. S.(Andries Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.