Stikstofomsettinge in gronde met spesiale verwysing na lupine as bron van stikstof vir boorde en wingerde - Fourie, S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1955.