Houdingspatrone : 'n tipologiese studie van die houdinge by Kleurlinge ten opsigte van Blankes - Kellermann, A. G.(Abraham Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.