Ontwikkeling van instrumente vir die meting van lae lugsnelhede - Kemp, J. F.(Jacobus Frederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.