Voorlopige ondersoek na faktore wat pershoutvorming beinvloed in Pinus Radiata (D. Don.) opstande - Du Toit, A. J.(Albertus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1956.