Beplanning van onderrig in besigheidsmetodes en boekhou in die junior sekondere kursus - Koegelenberg, J. N. J.(Jacob Nicolaas Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.