Die eerste vyftig jaar : die ontwikkeling van die werk van die Afrikaanse Christelike Vrouevereniging (A.C.V.V.) - Lambrechts, H. C.(Hendrina Christina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.