Die invloed van aktiewe houtskool op die hidrolitiese ewewig van sekere soute in oplossing - De Wet, Leroi Johannes,1934- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.