Die invloed van vog en suiker op die kwaliteit van lusernkuilvoer - Jooste, J. v. d. W.(Jasper van der Westhuizen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.