Die Leviraatshuwelik by sekere sentraal-Afrikaanse stamme getoets aan die beginsels van die gereformeerde etiek - Kriel, D. J.(David Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.