Die ontstaan, die ontwikkeling en die stand van die kategese in die Ned. Ger. Kerk in Suid-Afrika - De Villiers, David Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DD)--Stellenbosch University, 1957.