Die opstelling van 'n voorlopige basiesekennistoets in junior-natuurkunde - Fox, Herbert Ebenezer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.