Mikro-elementtekorte in die Vaalharts-Besproeiingsgebied - Lesch, S. F.(Stefanus Floris) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.