Die begrippe uitstorting van die Heilige Gees en doop met die Heilige Gees in die Nuwe Testament - Durandt, W. L.(Wilhelm Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.