Die invloed van bemesting en besproeiing op die groei en ontwikkeling, opbrengs, kwaliteit en chemiese samestelling van Turkse tabak - Pienaar, E. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.