Die invloed van blousuur op die koperstand van merinoskape - Niehaus, Hubert S.(Hubert Stephen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.