Die struktuur van die liefde : 'n tipering van die wese van die liefde met verwysing na die betekenis van bepaalde antropologiese benaderings in die beskrywing van hierdie fenomeen - Conradie, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.