Die trant van die elektrisiteitsverbruik en die redes vir sy toename in die Unie van Suid-Afrika - Joubert, J. T.(Jean Theodore) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.