Die verband tussen klimaatsveranderinge en psigo-fisiese toestande - Smit, G. J.(Gert Jacobus),1933- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.