Die wedersydse invloed by gemengde verbouing van lupiene (Lupinus angustifolius en L.luteus) en kleingraan (Triticum vulgare, Hordeum vulgare en Avena spp.) op die opbrengs, samestelling en kwaliteit van hierdie gewasse - Nel, P. C.(Philip Cornelius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.