Genetiese variansie en kovariansie van eierproduksie-eienskappe by wit Leghorns - Erasmus, J. E.(Jakobus Erasmo) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.