Kwantitatiewe spektrochemiese ontledingsmetodes vir die studie van plantvoeding en verwante probleme - Pienaar, W. J.(Wessel J.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.