Vogbepalings in verskillende materiale met behulp van die neutronvertragingsmetode - Raubenheimer, L. J.(Louis Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.