Aspekte van die gesondheidspeil van die Nie-Blankes in Wes-Kaapland - Retief, J. D.(Jacobus Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.