Die homeostatiese reaksiekurwe as indeks vir die bepaling van sekere persoonlikheidseienskappe - Du Plessis, Dirk Lamprecht (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.