Die invloed van CoC12 op die bloedsuikerspieel en die kwantitatiewe verhouding van die komponente van pankreas-ekstrakte - Lochner, J. de V (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.