Die kopulatief en nie-verbale predikaat in Nguni en Sotho met besondere verwysing na Zulu en Suid-Sotho - De Clercq, Jacob (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.