Die N-toets en akademiese sukses aan die universiteit - Laubscher, Eeufeesia M. S.(Eeufeesia Maria Samilia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.