n Studie van die mikro-organimes geassosieerd met die blomme en rypwordende korrels van 'n aantal druiwevarieteite - Du Plessis, L. de W. (Ludwig de Wet) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1959.