Ondersoekings oor 'n mosaik- en 'n ringvlekvirussiekte van skorsie (Cucurbita pepo var. Little gem) - Schoombie, N. F.(Nicolaas Frans) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.