Die diagnostiese waarde van die Grassi-blokvervangingstoets vir breinbeskadiging by kinders - Starker, J. P.(Jacob Petrus Burger) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.