Mineraalstudies met merinohamels op natuurlike weiding van die sentrale O.V.S. met spesiale verwysing na koper en mangaan - Loots, Zacharias Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.