n Evaluasie van die vier hawervarieteite Langgewens, Boone, Jongensklip en Sunrise teen verskillende saaidigthede en verskillende saaitye oor twee seisoene in die Outeniqua gebied - Grobbelaar, W. S.(Willem Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.